مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال کلاهبرداری

سلام بنده حدود 10 سال پیش خودروم به سرقت رفته و اوراق شده ولی مدارکش داشتم من سال 1400 پول 15میلیون نزولی از بنگاه داری گرفتم ودیگر پس ندادم ودر قبال آن مدارک خودرو سرقتی در قبال ضمانت بهش دادم و قولنامه سفید امضا کردم وبنگاه دار ماشین به کسی دیگر فروخته و آن شخص شکایت کرده ودادگاه عمومی و تجدیدنظر رای به نفع من دادن و شکایتش رد کردن چون من با شخص دوم معامله‌ای نکردم حالا رفته از کلانتری شکایت تحصیل فروش مال نامشروع وکلاهبرداری کرده خواهشن راهنمایی بکنید که من چه کار بکنم حکم محکومیت دارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پاسخگویی نیازمند برسی دقیق اوراق و گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارئه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات انتقال سند خودرو میباشد