مشاوره حقوقی رایگان - در مورد چکهای سال 1394 و 95

سلام سال 95و94 اقایی ازمن جنس خرید 17م تومن بمن چک داد که چکهای مشتریش توخرم آباد بودن این چکها برگشت خوردن بعدار 6ماه __چک معوض بابت این چکها دادند و به بنده رسید دادند که تامثلا تاریخ 11 / 4/ 95 تسویه میکنه همه چکهارو منتها همین اخرین بار چکهای معوض 17فقره چک یک میلیونی دادند که بازهم مبلغ 17م تومن رفت عقب و عقب تر (تقریبا6ماه )وتا الن هم بنده هیچ پولی بابت این 17م تومن نگرفتم وکیل ایشون رفته لایحه داده که من که خواهان پرونده هستم عمدا چکها رو 7سال نگه داشتم وقاضی هم اومده تاخیرتادیه راازمن سلب کرده میخوام بدونم اخه چرا ؟؟؟اناگفته نمونه این مشتری من چکهای مشتری خودش را درهر2مورد به من خرج کردن وفقط یک امضا پشت چکها انداخته است بنده رو راهنمایی بفرمایید چگونه تاخیرتادیه رو بتونم بگیرم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است
در حالت کلی میتوانید درخواست نمایید تحت شرایطی به شما تعلق خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مهلت تجدیدنظر خواهی با ارایه لایحه مستند تقاضای تجدید نظر کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی دادنامه صادره میباشد