مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام
بنده در تاریخ99/9یک دستگاه آپارتمان بصورت پیش فروش خریداری کرده ام وپیش پرداخت را به حساب سازنده واریز ومبایه نامه نوشته شده وسازنده ودونفر شاهد قول نامه را امضا کرده اند و بنده در آن تاریخ بدلیل مسافت زیاد فرصت نکردم برم امضا کنم،و همین ملک در تاریخ1400/1/25به شخص دیگری فروخته شده وبنده در تاریخ1400/2/21جهت دریافت قرارداد وامضا به سازنده مراجعه وقولنامه را امضاوتحویل گرفتم.
آیا قولنامه شخص دوم که ملک را خریداری کرده به قولنامه من از نظر اینکه با تاخیر امضا کرده ام ارجحیت دارد؟
ممنون میشم دقیق پاسخ دهید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، خریدار اول مالک محسوب می شود
و خریدار دوم باید شکوائیه فروش مال غیر که در حکم کلاهبرداری است و خرید مال غیر بر علیه فروشنده و خریدار مطرح نماید
و