مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده حواله

با سلام بنده طرح مادران ماشین برنده شدم حوالشو فروختم بعد دوماه دیر ماشین تحویل دادن ماشین تحویل دادنی هم خریدار سفته هامون تحویل نداد و این که گولم زد که وکالت دادنی میده وکالتم دادم بازم نه سفته هامون تحویل داد نه چیزی منم دیر کرد دادن شرکت بهش ندادم پشت سفته ها هم نوشته شده بابت تحویل ماشین میخواستم ببینم میتونا بره ازم شکایت کنه بابت ندادن دیرکرد و این که تو قرارداد هم از دیرکرد چیزی ننوشتیم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دیرکرد متوجه شما نیست و متوجه نمایندگی و شرکت خودرو ساز است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است
در مواردی معامله و خرید و فروش حواله خودرو ، باطل است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اظهارنامه دهید که سفتهای امانی را برگرداند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهار نظر دقیق نیازمند برسی دقیق اوراق و گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هرآنچه در قرارداد فی مابین آمده ملاک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است