مشاوره حقوقی رایگان - ورود مامورین انتظامی بدون حکم به منزل

سلام علیکم
اگر ماموری بدون مجوز دادستان وارد منزل شخصی بشه یا بعد ورود حکم ورود به منزل رو به صاحب منزل نشان نده ، آیا صاحب ملک حق دفاع مشروع رو داره ؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
بله حق دفاع مشروع وجود داره.
همچنین امکان شکایت از ماموری که بر خلاف قانون و بدون مجوز لازم اقدام نموده نیز وجود داره.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

ورود غیر قانونی هستولی دفاع مشروع معنی نداره وقتی حکم نشون دادن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دفاع مشروع مراتبی دارد هر اقدامی را نمیتوان دفاع مشروع نامید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به شکایت از مامور نمایید دفاع مشروع همراه با شرایطی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مطلقأ
طبق قانون دفاع مشروع شرایط خاصی دارد