مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده وکیل

با عرض سلام خدمت وکلا و مشاورین محترم
مادری در رابطه به خانه اش به پسر و دختر خود وکالت بلاعزل یکسان و کامل میدهد اما دخترازین وکالت نامه سواستفاده کرده و خانه را به نام خودش منتقل می‌کند تا در صورت فوت مادر مالک شناخته شود درحالیکه سهم الارث واقعی وی از خانه مزبور نصف سهم پسر یعنی دو دانگ خانه میشود در چنین شرایطی آیا پسر میتواندبا استفاده از ان وکالتش راسا از دختر بابت این مالکیت غیر قانونی شکایت کند یا خیر لطفا با این پیش فرض پاسخ دهید که مادر با وجود عدم اطلاعش از این تغییر و تحول مالکیت به علت نیازی که به مراقبت های دختر دارد حاضر به شکایت از ایشان نیست
نتیجه دادرسی را چگونه پیش بینی میکنید
با سپاس از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر دختر براساس متن وکالت نامه اختیار انتقال داشته باشد ، کاری که انجام داده صحیح است و سو استفاده از اختیارات وکالت نامه باید اثبات شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم وکیل اگر طبق وکالت‌نامه اقدام کرده باشد مانعی نیست فقط مادر می‌تواند ثمن انتقال را دریافت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پسر خیر مطلقا
ولی مادر می‌تواند دادخواست حقوقی اقامه نماید
و

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز در صورتیکه تخلف دختر محرز بشه فقط مادر میتونن به جهت عدم رعایت مصلحت موکل تقاضای فسخ وکالتنامه رو کنن که اونم بسیار سخته چرا که بلاعزل داده شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کاربر محترم وکیل اگر طبق وکالت‌نامه اقدام کرده باشدکاری که انجام داده صحیح است