مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

دختری هستم که از همسرم طلاق گرفته ام .و اسمم در شناسنامه پدرم درج نشده .مادرم بعد از فوت پدرم از مستمری ایشان استفاده میکردن آیا الان که مادرم فوت شده من که اسمم در شناسنامه پدر نیست میتوانم از مستمری ایشان استفاده کنم ؟چطور میتوانم ثابت کنم که دختر ایشان بوده ام؟ممنونم

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید ابتدا دادخواست اثبات نسب مطرح کنید و بعد از آن اگر رابطه پدری اثبات شود می توانید برای گرفتن مستمری اقدام کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اسم پدر که در شناسنامه شما قید شده است اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر انحصا وراثت نموده‌اید اسم شما در انحصاروراثت موجود باشد امکان‌پذیر است