مشاوره حقوقی رایگان - مشکل پارکینگ

سلام. بنده درسال 1401 یک مجتمع 8واحدی اپارتمان خریدم که سال ساخت 86هست تا قبل از سال 92پارکینگ اختصاصی در اسناد قید نمیشده مالک قبلی هم با اذعان به اینکه این واحد انباری داره اونو به من فروخته حالا بعد یکسال که واحد دست مستاجر من بوده همسایه ها مدعی پارکینگ سندی و انبار شدن و حتی از پارک در قسمت غیر مسقف یعنی حیاط هم جلوگیری میکنن ممنون میشم راهنمایی بفزمایید ضمنا متوجه شدم چند سال پیش پس از به وجود اومدن درگیری بین همسایه ها و با نظر کارشناس این پارکینگ ها تقسیم شده در صورتیکه برای این واحد پارکینگی در نظر گرفته نشده

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و اسناد است