مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت خودروی من که به خاطر معلولیت پدرم و دریافت پلاک ویژه 1 دانگش به نام پدر شد بعداز فوت پدر چیست

من خودرویی دارم که 6 دانگ آن را خریداری کرده بودم که مدارکش موجوده، به خاطر معلولیت پدر و برای دریافت پلاک ویژه، راهنمایی رانندگی 1 دانگ آنرا به نام پدر زدند حالا بعد از فوت پدر با توجه به وجود مدارک خرید اولیه ماشینم و مدارک بهزیستی پدر برای دریافت پلاک ویژه، چطور میتونم مالک بودنم را اثبات کنم و جلوی مهر و موم و بازداشت خودرو توسط دیگر وراث رو بگیرم و پلاک آنرا به شماره پلاک خودم تغییر بدم

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعید است بتوانید کاری کنید مگر اینکه اثبات کنید انتقال به صورت هبه بوده است و از هبه رجوع کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دعوی ابطال مالکیت سهم پدر و اثبات مالکیت خود را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست دادخواست بطلان معامله و ابطال انتقال سند رسمی اقامه نمایید
و به صوری بودن معامله استناد نمایید
و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات مالکیت و الزام به فک پلاک