مشاوره حقوقی رایگان - عدم توجه قاضی به موضوع لایحه اعتراض

سلام
من یک لایحه اعتراض به قرار منع تعقیب دادسرا ارسال کردم با این موضع که با دلایل قطعی و قابل استناد به قانون، یکی از مدارک اصلی پرونده که بیان کننده بی گناه بودن متشکی عنه میباشد به استناد ماده 36 قانون آیین دادرسی کیفری قابل استناد نیست و به دلیل اینکه این مدرک در صدور رای قرار منع تعقیب تاثیر گذار بوده، این رای شایسته اعتراض میباشد.
ولی در دادگاه کیفری 2 که به منظور رسیدگی به اعتراض تشکیل شد هیچ اشاره ای به موضوع اعتراض نشده و توضیحی داده نشد. و دادگاه نیز نبود مدارک کافی در پرونده جهت اثبات جرم را مبنای صدور رای رد اعتراض بیان کرده و اصلا توجهی به موضوع اعتراض نشد. در صورتی که هدف از این جلسه دادگاه رسیدگی به موضوع اعتراض میباشد.
با توجه به قطعی بودن رای دادگاه، از چه راهی میتوان اعتراض خودم را بیان کنم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم تحت بعضی از شرایط اعاده دادرسی امکان‌پذیر است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با بافتن دلیل جدید ظرف یکسال با اجازه دادستان و موافقت ریاست دادگستری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به موضوع جرم دارد
با شرایط خاصی امکان اعاده دادرسی وجود خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با وجود شرایطی امکان اعاده دادرسی وجود دارد