مشاوره حقوقی رایگان - بیمه کارگر پاره وقت

سلام با توجه به اینکه بنده در شرکتی بصورت پاره وقت (5روز درماه) مشغول و بقیه ایام نیز به همین صورت در چند شرکت دیگر مشغول به فعالیت هستم، متاسفانه اداره بیمه اقدام به ارسال برگ بدهی بابت الباقی ایام ارسال شده معادل 25 روز ،یعنی با فرض حضور کامل بنده در این شرکت برگه بدهی صادرو متعاقبا اقدام به صدور برگ اجرایی نموده است .
1- سوال اینجاست که آیا انجام این محاسبه یعنی پاره وقت بیش از5 روز معادل یکماه کامل درست است.
2- حال برگه اجرائی شده است از چه طریق و به چه صورتی میتوان اعتراض نمود.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جهت محاسبه دقیق به اداره کار رجوع کنید