مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت در دادگاه

سلام اگر توی دادگاه برای گاز اشک آور محکوم بشوم از همون جا میبرند زندان یا نه بعد از چند روز دیگر میبرند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر
شما مهلت تجدید نظرخواهی دارید و می‌توانید به رای اعتراض کنید و در صورت قطعیت برای اجرای حکم برای شما ابلاغ خواهد آمد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بعد از قطعیت حکم وورود پرونده با اجرای احکام بررای فرد مرتکب جرم ابلاغیه وزمانی کوتاه جهت معرفی واجرای حکم می دهند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما وثیقه یا کفیل گذاشته‌اید پس از اینکه رای قطعی شد و اجراییه برای کفیل یا وثیقه گذار آمد ظرف یک ماه شما باید حاضر جهت تحمل کیفر شوید، در صورت نیاز مشاوره بیشتر می‌توانید تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از قطعیت حکم به شما جهت اجرای حکم ابلاغ صورت می‌گیرد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

رای باید قطعی شود. رای اولیه قابل اعتراض در مرجع تجدیدنظر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از صدور حکم قطعی و ارجاع پرونده به اجرای احکام