مشاوره حقوقی رایگان - رفع مزاحمت در ملک زراعی

با سلام. حدود 30 سال پیش پدر بزرگم 1400 متر زمین باغی به عمویم واگذار کرد بدون حق اب یا حق عبور . پدرم بعد از چند سال از زمین خود که چسبیده به زمین عمویم بود اجازه راه اب تا سر زمین ایشان داد بعد از فوت او نیز ما این اجازه را دادیم در حال حاضر قصد فنس کشی و فروش باغ خود را داریم بهر زمین 10 متر در 300 متر است و هیچ خریداری به علت بهر کم اجازه عبور اب و وجود جوب را نمیدهد با عمویم نیز به دادن زمین اضافی بابت زیان و یا راه عبور 3متری از زمین او که لب جاده است تا سر زمین ما که باعث جبران زیان ما میشود نیز به توافق نرسیدیم. و ایشان از ما به علت قطع اب شکایت کیفری نموده است برای دفاع از حق خود چه پیشنهادی به ما میکنید. ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام حتما وکیل مجرب همراهتون باشه سوالتون طوره که اینجا امکان پاسخدهی نیست چون به کارشناس و غیره و ذلک ارجاع خواهد شد و تصمیم گیری بعد نظریات کارشناسی و غیره خواهد بود