مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق به زن در دوران عقد به علت طولانی شدن

سلام من و همسرم سه سال میشه عقد کردیم و بعد از یکسال اختلاف خوردیم و ایشان درخواست مهریه و نفقه دادند تمکین هم نمیکنند و از حق حبس استفاده میکنند 4 سکه پیش قسط از من گرفته و هشت ماهی یک عدد و سهم الارث مرا هم از منزل پدری که به تازگی فوت کردن به مبلغ 60 میلیون گرفته الان میگه بیا طلاقم بده بهش گفتم بیا نصف پولهایی که گرفتی پس بده بعضی وکلا میگن اگر مدت زمان عقد طولانی بشه بهش حق طلاق تعلق میگیره و به نفعته طلاقش بدی به نظر وکلای محترم سایت این نظر درست هست که اگر سه سال از اختلافات بگذره دادگاه به علت عسر و حرج حکم طلاق زن را همراه با مهریه اش صادر میکند؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

خير چون زوجه از حق حبس استفاده ميكنه طولانى شدن مدت به شما ارتباطى ندارد و شما مشغول پرداخت مهريه ميباشيد مشكلى نداريد