مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تحویل آپارتمان پیش خرید شده

سلام تشکر
در سال 96 آپارتمان از تعاونی مسکن پیش خرید کرده‌ایم با موعد تحویل سال 99 در قرارداد ذکر شده تحویل ندادند هنوز.هم اکنون دادخواست داوری به اتاق تعاون داده‌ایم با موضوعات تکمیل واحد تحویل واحد صورت مجلس تفکیکی پایان کار و سند قطعی و خسارات تاخیر در تحویل و هزینه دادرسی. هنوز موعد جلسه حضوری داوری نرسیده است لیکن تعاونی مسکن طرف ما، دعوت نموده که بیایید وواحد را تحویل بگیرید. با توجه به موضوعات دادخواستی که ذکر نمودم و احتمال اینکه آپارتمان فوق با نقص تحویل اینجانب شود هنگام تحویل به چه موضوعاتی توجه کنم و چه موضوعاتی را احتمالاً به صورت کتبی در ورقه تحویل ذکر نمایم تا بعداً بتوانم موضوعات دادخواستم را پیگیری نمایم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ایرادات را بنویسید یا تامیل دلیل انجام دهید تا بتواند بعدش درخواست خسارات کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت آپارتمان در نظریه کارشناسی منعکس شود تا فردا روزی بر اساس این نظریه نسبت به مطالبه خسارت اقدام بنمائید.