مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به علت شرب خمر

با سلام
من 27 روزه ماشینم توقیف هستش بدلیل شرب خمر و دادسرا رفتم و کلاس هارو هم رفتم ولی تایم ترخیص من اومده و دفتر دار قاضی گفت چون وثیقه سند ماشین توقیف شده رو گذاشتی شاید تا یک ماهم طول بکشه ولی اگه وثیقه پول یا سند دیگه ای میذاشتی الان ماشینت آزاد بود میخواستم بپرسم چه فرقی داره وثیقه چی باشه وقتی رای قاضی تبرئه باشه و اینکه باید چیکار کنم کمک کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

از کجامیدانید تبرئه میشوید تا پایان منتظر بمانید یا درخواست تغییر وثیقه دهیذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی شعبه درخواست خود را پیگیری کنید.
در صورتی که خودرو به عنوان وثیقه معرفی بشه صرفاً به صورت سیستمی توقیف می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضورأ به شعبه مراجعه و درخواست آزادی خودرو را مطرح نمایید