مشاوره حقوقی رایگان - دريافت مستمری پدر فوت شده توسط دختر بيوه

با سلام
سوالم در مورد دريافت مستمری پدری كه كارمند نيروهای مسلح بودند و خيلی سال پيش فوت شدند توسط دخترشون هست.

همسر متوفی چند سالی مستمری بگيرشون بودند كه ايشون هم فوت شدند
در حال حاضر دختر متوفی هم بيوه هستند و مستمری همسرشون را می گيرند.
آيا با توجه به اينكه دختر بيوه و مستمری بگير همسرشون هستند ، امكان دريافت مستمری از طريق پدرشون هم وجود دارد ؟
اگر امكانش هست چه مداركی لازم است و به كجا بايد مراجعه كنند؟
با سپاس

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر ممکن نخواهد بود