مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام
پدر بنده قبل از پدربزرگم فوت شده است و بعد از چند سال هم ایشان فوت شده، حال چندین نفر از فامیل پدری شاهد هستند که پدربزرگم وصیت کرده عمویم سهم پدری ما را بدهد ولی این وصیت فقط شفاهی بوده و به صورت مکتوب نیست. آیا با شهادت شهود می‌توانم خواهان سهم الارث پدری از زمین و باغ کشاورزی باشم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان طرح دادخواست مبنی بر اثبات وصیت شفاهی به استناد شهادت سرود وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر به نتیجه نمی‌رسد
اما با این وجود می‌توان دادخواست داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است.
به همین منظور دادخواست به خواسته اثبات وصیت شفاهی به استناد شهادت شهود از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید وصیت را ثابت کنید ممکن است.
توجه داشته باشید در قانون وصیت شفاهی با این شرایط وجود ندارد.

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

سلام میتوانید ادعای تنفيذ وصیت نامه شفاهی را مطرح کنید و موفقیت بستگی بسیار زیادی به شهادت شهود دارد

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

سلام کار برای شما خیلی سخت است اگر بتوان همراه با شاهد مدرک دیگری نز ارائه نمود بهتر است و البته در نظر داشته باشید که پدربزرگتان فقط می‌توانست راجع به یک سوم اموال خود تصمیم بگیرد که این مسئله با توجه به تعداد ورثه ایشان باید بررسی شود که سهم پدر شما در آن یک سوم قرار می‌گیرد یا بیشتر می‌شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از آنجائیکه پدرتان زودتر فوت کرده ، سهم الارث به ایشان تعلق نمی گیرد.
در خصوص وصیت شفاهی ، امکان موفقیت بسیار ضعیف است.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

میتوانید داخواست بدهید اما اینکه به نتیجه برسد به عوامل مختلف بستگی دارد