مشاوره حقوقی رایگان - نظافت خانه اجاره ای

سلام خونه ای رو اجاره دادم وموقع تحویل به مستاجر نظافت شده بود وهمه جا تمیز بود وقتی تحویلم داد خیلی کثیفه ونیازداره کسی بیاد نظافت کنه آیا میتونم هزینه نظافت ازمستاجرم نگه دارم؟ هزینه نظافت به عهده کیه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است که اینگونه موارد مسالمت آمیز حل و فصل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به نوع کثیفی دارد
تحت شرایطی با ‌شماست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی‌القاعده هزینه نظافت بر عهده مستأجر است لیکن بهتر است این موضوع کدخدامنشانه فیصله پیدا نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه نظافت قابل مطالبه نیست.
مگر اینکه در قرارداد شرط کرده باشید..

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

سلام باید به قرارداد مراجعه کنید که این موارد را پیش بینی نموده اید یا خیر

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

این یک مسئله نسبی است باید دید در نظر عرف کثیفی و تمیزی در هنگام تحویل آپارتمان گونه معنا می‌شود اما مسئله‌ای نیست که فکر کنم ارزش اختلاف را داشته باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. نمی توانید مبلغی بابت نظافت نگهدارید.

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

باسلام کاربر گرامی
برعهده مستاجر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به توافقات اولیه شما با مستاجر دارد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

مبلغ تمیز کردن ارزش دادخواست و طرح دعوی ندارد. به تفاهم برسید