مشاوره حقوقی رایگان - درمورد رای باز برای زندانی که محکوم به تحمل 3سال حبس شده است

متهمی که محکوم به 3 سال حبس شده است و یکبار به علت مریضی همسرش که دوچارمریضی ناعلاج بوده وخود متهم دچار مریضی قلبی بوده ودربیمارستان بستری بوده 11ماه غیبت داشته اند والان مدت 5ماه هست درزندان به سرمیبردوقبل ازمرخصی هم 2ماه درزندان بودندخانومش فوت کرده والان درخواست رای باز داره به علت نگهداری از فرزندش

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید با مستندات ابرازی لایحه به شعبه بدهین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسشی ارائه نشده است و به یک شرح ماوقع اکتفا شده است.