مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو توسط صافکار

باسلام بنده با صافکار یک متن بین خودمون نوشتیم که درعرض سه ماه خودرو صافکاریش تمام شود وماشین رو به من تحویل بدهد با مبلغ 90میلیون تومان الان متاسفانه حدود چهل روز از سه ماه گذشته و ماشین روهنوزبهم تحویل نداده چی کارباید بکنم؟؟؟ایا راه حلی داره چون پول خوبی هم بهش دادم لطفا بگید چکارکنم ودرآخر چی دستم رومیگیره؟متشکرم

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

الزام به ایفای تعهد ...ولی بازهم مدت زیادی می خوره

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

الزام به تعهد را از طریق دادگاه مطالبه نمایید در صورتی که وجه التزامی نیز در بین باشد می‌توانید آن را نیز مطالبه کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر قرارداد کتبی ندارید، اظهارنامه الزام به تحویل دهید