مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تصادف خسارتی

با سلام
بنده در حال حرکت بودم و از پشت یه ماشین بمن زد که افسر من که ماشین جلویی بودم و از پشت بهم ضربه خورده کارشناس راهنمایی منو مقصر کرد و بنده رفتم اعتراض زدم و طرفم در تمام مراحل با من بود و میدونست اعتراض زدم تا خود کلانتری اومد و مدارکش هم داد و بدون اطلاع رفته بیمه و خسارت گرفته با اینکه به بیمه اطلاع دادم و از طریق سامانه هم اعلام کردم که به کروکی اعتراض کردم و بدون اطلاع از طرفم و بیمه رفته خسارت تحویل گرفته که صد در صد ضربه از پشت ماشین پشتی مقصره و بدون اطلاع از طرف بیمه و از طرفم خسارت دریافت کرده

حالا ادامه اعتراض و اوردن هیت سه نفره امکان هست کارشناس معرفی بکنن ار طرف دادگاه

و اگه هیت طرفم مقصر کرده بیمه من چی میشه خسارتی که دریافت کرده چی میشه تخفیف بیمه رفته چی میشه

خواهشا میشه زودتر جواب بدین تکلیف خودم روشن بشه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ایشان مقصر باشد و مالی از بیمه به ناحق وصول نموده باشد بیمه به طرفیت ایشان طرح دعوی نموده و مبلغ را مسترد می‌نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت مقصر بودن میتوانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی نظریه کارشناس دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و