مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

ممنون بابت جوابتون
سوال دیگه داشتم اینکه صیغه که خوانده شد 99ساله بوده ومهریه سکه 114تابوده واینکه آیامیتونن سکه دریافت کنن چون برادردختره به پسرم پیام داده که میرم شکایت میکنم وهم واسه بکارت هم مهریش خواستم بدونم چه جوری میشه تعلق میگیره یانه ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای ارش البکاره شکایتی متصور نیست زیرا همسر موقت ایشان بوده ولی برای مهریه، زوج ملزم به پرداخت است و در این میان فرقی میان عقد دائم و موقت نیست

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بله مهریه تعلق می گیرد ولی بابت بکارت چیزی دریافت نمی تواند بکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری در نکاح موقت نیز تعلق می‌گیرد