مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

ممنون بابت جوابتون
سوال دیگه داشتم اینکه صیغه که خوانده شد 99ساله بوده ومهریه سکه 114تابوده وفقط لفظی بوده وجایی ثبت نشده واینکه آیامیتونن سکه دریافت کنن چون برادردختره به پسرم پیام داده که میرم شکایت میکنم وهم واسه بکارت هم مهریش خواستم بدونم چه جوری میشه تعلق میگیره یانه ممنون

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون به ثبت نرسیده مشکل است ولی با اقرارطرفین یا ارایه شهود میتوان پیگیری کرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید اصل ازدواج موقت ثابت شود در صورت اثبات مهریه تعلق خواهد گرفت آرش البکاره خیر