مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر ملک را تخلیه نمی کند

با سلام، تاریخ قرارداد اجاره ملک پایان یافته با وجود اینکه بیست روز جلوتر بنده یک سوم پول پیش را به حساب مستاجرم واریز کردم ولی ایشان ملک را تخلیه نمی کند. اگر بخواهم شکایت کنم باید کل پول ودیعه به حساب دادگستری واریز کنم لطفا بنده را راهنمایی بفرمائید. با تشکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خب اگر مشمول قانون تمدید نباشه دادخواست دستور تخلیه بدهید و

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

بله، با واریز کل مبلغ به حساب دادگستری میتوانید درخواست تخلیه بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پول را به حساب دادگستری واریز نموده البته بهتر است قبل از آن اظهارنامه‌ای برای مستاجر ارسال نمایید