مشاوره حقوقی رایگان - توروخدا جواب بدید زودتر..

یه سوال دگ دارم ببخشید.شوهرم دوسال پیش چیزی فروخت ب کسی اما طرف خرابش کرد پسش داد و‌پولشم خواست شوهرم فقط ده تومن داد بیست تومنش موند چون خراب کرده بود.درضمن این معامله با کارت بنده انجام شده بود.پای منم الکی گیره برا بدهی..منو شوهرم باهم ‌.. خیلی ناراحتم چون خودم واقعا شرایط مالی خوبی ندارم بخدا دوتا بچهامو با یارانه خرجی میدم ...میتونم وقتی اعسار میدم یه نامه هم بنویسم واشاره به یارانه کنم؟ که تنها راه معاش منو بچهامه.من چندساله یارانم جداکردم چون شوهرم اختلاف داشتیم بخاطر بیکاری و بی پولی خونه نمیومد...وبعدش کع اعسار نوشتم باید برم اجرای احکام تحویلش بدم؟یا نیاز نیست؟ وقتی دارم تقاضای اعسار مینویسم برا شوهرمم بنویسم که متهم ردیف اوله؟ یا فقط برا خودم جدا برا اون جدا؟ توروخدا جواب بدید توروخدا از نگرانی دارم دق میکنم

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
دادخواست اعسار از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است