مشاوره حقوقی رایگان - امضای ورثه برای سند زدن

سال 97یک ماشین لیفتراک خریداری نمودم که سند غیر قطعی زدند والان که خواستم سند قطعی بزنم مالک اول که وکالت فروش به شخصی که من ماشین ازش خریداری نموده ام داده بود متاسفانه فوت نموده اند ودفترخانه اعلام کرده که باید وراث شخص اول امضا کنند که مجهول المکان میباشند واطلاعی ازشون ندارم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به فوت مالک باید دعوا به طرفیت وراث مطرح شود به عنوان ذینفع امکان اخذ گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف محل فوت خواهید داشت.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه و فروشنده قبل دهید
جهت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و تمام ورثه ایادی قبلی اقامه نمایید و