مشاوره حقوقی رایگان - چطور ثابت کنیم صدمات بخاطر تصادف بوده

با سلام
حدود دو سال پیش برادر بنده موقع گذر از خیابان با یک خودرو تصادف کرده و با شدت آسیب دیده و در بیمارستان بستری شده طوری که جمجمه ترک خورده بود و خونریزی گوش هم داشته از دو گوش و چندین ساعت بیهوش بوده
پس از دو سه هفته که کمی سر حال آمده متوجه تاری دید در در یک چشم شده
و پس از مراجعه به پزشکی قانونی و شکایت و ...به پزشکان مربوطه ارجاع شده که همگی صدمات را تایید کرده اند
اما متاسفانه پزشک چشم این عارضه را مربوط به قبل تصادف عنوان کردند
و گفتند که قبل از تصادف عصب چشم بر اثر ضربه له شده و خشکیده است
حال ما این مساله را دوباره اعتراض کرده ایم
لطفا ما را یاری کنید تا بتوانیم گفته خود را به اثبات برسانیم و یا از پزشکان متخصص و یا وکلا کمک بگیریم تا حقی از ما ضایع نشود

پاسخ ها :

مسعود براتی

مسعود براتی:

سلام،با این شماره تماس بگیرید.09217946482

یک وکیل

سلام
تقاضای کمیسیون پزشمکی نمایید
در صورت نیاز به مشاوره کامل تر به پروفایل بنده مراجعه نمایید شماره بنده ذکر شده است