مشاوره حقوقی رایگان - ایراد گذاشتن روی گوشی

سلام وقت بخیر
ما در تاریخ 1402/12/14 یک گوشی آیفون هشت پلاس که هیچ گونه مشکل آنتنی نداشت فروختیم(به فروشنده موبایل) و امروز 12/21 طرف زنگ زده که گوشیتون مشکل آنتن داره و محتملا ادعای کسر مبلغی خواهد داشت. درصورتی که ما تا اون روز از گوشی استفاده بهینه داشتیم
سوال من این است که چه اقدامی بکنم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید اثبات کنه ایراد از قبل بوده به متخصص مورد اعتماد طرفین مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چنانچه قراردادی نوشته باشید و کافه خیارات از جمله غبن و عیب را اسقاط نموده باشید فسخ برای ایشان متصور نیست