مشاوره حقوقی رایگان - سلام ایا هبه را می‌شود واگذار کرد

سلام پدرم دودانگ ملک پدری وورثه ای خود را به من هبه کرده است چند ماه هم می‌شود پدرم فوت کرده آیا من میتونم اون رو واگذار کنم یا به عنوان مهریه به خانمم بدم چطوریه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است. الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اکر انتقال مال با قرارداد عادی هبه نامه بوده است ابتدا باید مالکیت شما در مراجع قضایی اثبات گردد
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما نسبت به دودانگ مالکیت مطلق دارید و نسبت به چهاردانگ دیگر سهم ماترک از مورث که پس از تقسیم می‌توانید مانند آن دو دانگ هر تصرف و یا بخشش یا پرداخت مهریه‌ای انجام دهید