مشاوره حقوقی رایگان - گشت

باسلام من و هم دانشگاهیم بیرون رفتیم ماشین منو بغل خیابون پارک کردیم و رفتیم شام خوردیم برگشتیم ایشون منو کنار ماشین پیاده کردن من سوار ماشین شدم گشت هم اونجا ایستاده بود اومدن از ما مدارک خواستن ما همون لحظه رسیدیم و کاری نکردیم مدارک خواستن گفتن ب حراست دانشگاهاتون فردا اطلاع میدیم هرچی دلیل خواستیم گفتن خونواده دختر شاید راضی نباشه بیاد بیرون با پسر مردم گفتین خونواده ها در جریانن ولی قبول نکردن گفتن نامه میره برا حراست دانشگاه حتی ما گفتیم با خونواده تماس بگیرین ولی نگرفتن گفتن نه الان میخوام بدونم برای دانشگاه ما ب مشکل میخوریم ایا گشت بیرون دانشگاه برای اینکه از ی ماشین پیاده شدیم کاری میکنه برا دانشگاه ب مشکل میخوریم یا خیر

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اتفاقی نمی افتد ولی خانواده ها مطلع خواهند شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعید است مشکل خاصی ایجاد شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر شما مرتکب جرم نشدید بخصوص اگر خانواده ها در جریان بوده باشند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به نظر می‌رسد تخلف انتظامی توسط ضابط رخ داده باشد در هر صورت ایشان صلاحیت چنین کاری ندارند و این کار را انجام نخواهند داد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نگران موضوع نباشید ولی بهتر است ممبعد احتیاط کنید