مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد پس از رای قطعی

سلام
سال 94 دونفر به صورت شراکتی نخیلات اینجانب را طبق قولنامه عادی به قیمت 105/000/000 تومان خریداری کردند که هرکدام سهم خودش ر اپرداخت کند که یکی از آن ها سهم خود را به حساب شریکش ریخت که شریکش یک قطعه چک به مبلغ 75/000/000 تومان دروجه اینجانب صادر کرد که چک را پشت نویسی کردم که صاحب چک گفت چون شریکم پولی به حسابم واریز نکرده چک را بده پول که واریز کرد چک را برمیگردونم که متاسفانه صاحب چک اقدام به کارسازی چک در حساب خودش کرده بود بعد از شکایت از طرف اینجانب صاحب چک مبالغ کذب و به صورت نقدی بدون شاهد و مدرک اعلام کرد و شریکش به چکی به استناد کرد که دارای پرونده جداگانه بود و رای قرار منع تعقیب هم به نفع من صادر شده بود که متاسفانه قاضی نخیلات را به استناد همان چک به او واگذار کرد مجبور شدم به جرم تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنم که بازهم قاضی به نفع آنها رای صادر کرد.تاریخ صدور رای بدوی سال 95بوده وسال 98قطعی شده آیا با عنوان اثبات حیله ونیرنگ درجریان دادرسی پرونده فلان ومطالبه اموال میتونم اقدام به شکایت جدید و پس گرفتن نخیلاتم کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر موضوع خواسته و طرح دعوا عوض شده بله میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
با موضوع جدید امکان شکایت مجدد وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نامفهوم است
از مشاوره تلفنی یا حضوری استفاده کنید