مشاوره حقوقی رایگان - سند پارکینگ در حیاط مشاعی

سلام
همسایه یکی از واحدها، در سندش قید شده پارکینگی به مساحت ده متر در " حیاط مشاعی". با توجه به آنکه فروش مشاعات غیر قانونی می باشد. و این سند احتمالا با ترفندی در بیش از 20 سال قبل صادر شده، آیا امکان شکایت و اصلاح سند وجود دارد. زیرا این پارکینگ در حیاط قرار دارد و سر و صدای ماشین ایجاد مزاحمت می کند. با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در سند رسمی صادره از اداره ثبت اسناد املاک، پارکینگ قید شده باشد ایشان مالک است در غیر این صورت خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شهرداری با پارکینگ در حیاط موافقت کرده است و در صورتمجلس تفکیکی ذکر شده است