مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل از مادرم

سلام مادرم تحت یک وکالت نامه که از رفت وآمد درگیری با خواهران برادرانش جهت گرفتن ارثیه خودش درحضور اسناد رسمی وکالت نامه ای بلاعزل بهم داده .. ما با مادرم الان سر یک موضوعی اختلاف دارم به نوعی قهرم باهاش . آیا میتوانم تحت همین وکالت نامه با خاله هام دایی هام توافق کنم بطور مثال اگر یک ملیارد به مادرم قرار بوده بدهند من یا اصلا هیچی نگیرم ازشون یا یک‌میلیارد نگیرم 200میلیون بگیرم به نفعشان برم کنار .لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بستگی به حدود اختیارات وکالتنامه دارد
در اصل کلی باید غبطه موکل خویش را رعایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن و محتوای شرایط و تعهدات و اختیارات وکیل در وکالت‌نامه دارد باید خوانده شود تا اظهار نظر دقیقی کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیربسته به مفاد وکالتنامه قابلیت پیگیری دارد