مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر و بحث و تهدید و بیرون کردن از خانه

سلام
11ساله ازدواج کردم و همسرم دائم خیانت کرده بهم و همش بحث داریم سر این موضوع
الان باردارم و یک دختر 8ساله هم دارم
آخرین بار که بحث کردیم با پدرم تماس گرفت که دخترت رو ببر وگرنه میکشمش و دیگه نمیخوام باهاش زندگی کنم
پدرم هم سنش بالاست و مشکل قلبی داره، بنده خدا ترسید و منو با دخترم ب منزلش اورد
این مدت نه دنبالم اومده نه پیام داده
من باردارم ،دکتر و دارو و سونو و غذاهای مقوی هزینه داره و همچنین هزینه های خودم و دخترم هم هست و پدرم وضع مالی مناسبی نداره و خجالت زده خانوادم هستم
الان چ اقدامی میتونم بکنم؟ هم برای بیزون کردن از منزل هم برای نفقه

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام درصورت اثبات اخراج شما از منزل مشترک دادخواست مطالبه نفقه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1ـ دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزند را بدهید.
2ـ شکایت ترک انفاق کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه نفقه اقامه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است قبل از اقدام حقوقی با مشاورین خانواده صحبت داشته باشین