مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از شکایت داشتن

سلام وقتتون بخیر چند وقت پیش به یک خانم در تلگرام پیام دادم و پیشنهاد خواستگاری دادم این خانم من رو بلاک کرد بعدش من هم از سر شیطنت اکانتم عوض کردم و مجدد درخواستم رو گفتم چند مرتبه همین اتفاق افتاد بعدش خانم گفت مزاحم نشو من متاهل هستم و بعدش یک مقدار روی اعصابش رفتم و بعدش دیگر کلا ول کردم ماجرا رو به او پیام دادم گفتم معذرت میخوام غلط کردم و...... بعدش ایشون گفت اگر دیگر پیام ندهید پیگیری نمیکنم من هم دیگر پیام ندادم ،، من میخوام استخدام رسمی نهاد نظامی بشم حالا اگر شکایت کند از من بدبخت میشم ، منم سریع سیم کارتم رو سلب امتیاز کردم و اکانت رو دیلیت کردم و چت رو دو طرف پاک کردم نام کاربری هم دستش نیست
1) از کجا بفهمم شکایت کرده اصلا قابلیت حضوری رفتن به دادگاه رو ندارم؟
2) سامانه ی ثنا چی هست؟
3) بهترین کار ممکن با این اوصاف به نظرتون برای من چی هست ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با دیلیت اکانت شما در تلگرام، امکان پیگیری شکایت احتمالی از بین رفته است و جای نگرانی وجود ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مراجعه به دفتر الکترونیک قضایی ثنا باز کنید اگه شکایت کرده باشه ابلاغ میشه
مزاحم نشدن
مراجعه به روانشناس