مشاوره حقوقی رایگان - در باب کارشناسی اثر انگشت که سیستمی چک شود

دادگاه درخواست کارشناسی یک نفره در بابت اثرانگشت سیستمی درخواست کرده وجواب کارشناس آمد وگفت اثرانگشت خود شاکی هست ومن به دادگاه اعتراض کردم بازدرخواست کارشناسی پنج نفره داد وکارشناس جواب دادن اثرانگشت خودشاکی هست ومن درجواب به دادگاه گفتم ازکارشناسان سوال کنید برچه مبنایی واصولی اثرانگشت من هست طرف مقابلم که متهم به جعل اثرانگشت من بوده که اصل مبایعه نامه راندارد وایشان با گرفتن کپی اثرانگشت می گوید ایشان که اصل مبایعه را نه نشان من داده نه کارشناسان درجواب من می گویند اگرندیده اند دیگه گردن خودشون هست آیا کارشناس زمان کارشناسی مگراصل مبایعه نامه رانباید بردارد جهت کارشناسی نه مبایعه نامه مشاهده کردنه من مبایعه نامه رادیدم این جواب دادگاه درست هست باید چه کارکنم

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر موضوع جعل اثر انگشت شما روی مبایعه نامه بوده و دادگاه درخواست کارشناسی آنرا کرده فقط باید با نسخه اصلی برسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آن سندی که مورد اختلاف می‌باشد می‌بایست آن سنداثر انگشت شما تطبیق داده شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصل اثر انگشت می‌باید مورد استکتاب و انگشت نگاری قرار بگیرد و فتوکپی به هیچ عنوان موثر نیست و هرگونه اظهار نظر کارشناسی در این خصوص اشتباه و تخلف است و هرگونه خسارتی از این باب متوجه کارشناسان و مقامات قضایی است بهتر است در این خصوص جهت اخذ مشاوره و راهکار قانونی مناسب از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد