مشاوره حقوقی رایگان - پايان مسئوليت وثيقه گذار

با درود فراوان
بنده متهم پرونده اي هستم كه با قرار وثيقه آزاد بودم.
يك بار در بازپرسي منع تعقيب خوردم.
سپس جلب به دادرسي.
دو بار برائت از دادگاه بدوي
اما در تجديد نظر محكوم شدم.
عده اي ميگوين حسب ماده ٢٦٧ آيين دادرسي كيفري در صورت صدور قرار منع تعقيب قرار تامين و قرار نظارت قضايي منع و باطل ميگردد به طوري كه وثيقه گذار مسئوليتش نسبت به متهم به پايان ميرسد و چنان چه متهمي بدون وثيقه در زندان باشد آزاد ميشود.
الان اجراي احكام مسئوليت را به وثيقه گذار بدون قرار جديد تحميل ميكند و اخطار ضبط وثيقه فرستاده آيا ميشود به استناد به همين ماده جلوگيري كرد از اجرا؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
وثیقه‌گذار مسئولیت خواهد داشت
و در صورت عدم معرفی متهم ، وثیقه ضبط خواهد شد