مشاوره حقوقی رایگان - واصل شدن پرونده

باسلام من دادخواست اعسار داده بودم برام پیامک اومده پرونده ی شما به شعبه 3 دادگاه مدنی واصل شد درصورت نیاز به شما ابلاغ خواهد شد این پیام یعنی چی یعنی اعسارقبول نشده یا اینکه میخوام بدونم حکم جلب صادرشده؟

پاسخ ها :

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

سلام
هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده فقط پرونده شما در شعبه ثبت شده است و پیامک آن برای شما آمده مرحله بعد برای شما بلاغ می‌آید برای تعیین وقت جلسه رسیدگی

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...این پیام فقط نشانه ثبت پرونده هست و باید منتظر ابلاغ وقت رسیدگی باشید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

گواهی طرح دعوی اعسار را به شعبه اجرای احکام مدنی تحویل دهید تا مانع از صدور برگ جلب شما شود

سیده فاطمه صحاف رضوی

سرکار خانم سیده فاطمه صحاف رضوی :

سلام
صرفا پرونده ی شما در شعبه ثبت شده و جهت تعیین وقت رسیدگی مجدد برای شما پیامک ارسال میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست را در مهلت قانونی سی روزه ثبت کرده باشید تا زمان صدور حکم قطعی اعسار حکم جلب صادر نمی شود.
بعد ثبت دادخواست اعسار پرونده ثبت و وقت رسیدگی تعیین و برای طرفین ابلاغ می شود.
شما منتظر ابلاغ وقت رسیدگی دادگاه باشید.
در وقت تعیین شده باید به همراه شهود خود در دادگاه حاضر شوید.