مشاوره حقوقی رایگان - خودرو در رهن

سلام وقت بخیر بنده ی ماشین صفر خرید از ....موتور ک ده درصد مبلغ خودم پرداخت کردم الباقی وام از طریق کمیته امداد گرفتم الان برگ سبز خودرو و کمپانی رو دریافت کردم که در قسمت توضیحات چیزی ب عنوان رهن ذکر نشده ایا ممکنه ک خودرو در رهن باشد و چطور باید مطمعن شد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان استعلام وجود دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که خودرو در رهن باشد در برگ سبز خودرو قید می‌گردد مگر آنکه به موجب سند جداگانه‌ای در رهن کمیته امداد امام خمینی قرار گرفته باشد

احسان بیگدلی

جناب آقای احسان بیگدلی :

رهن در برگ سبز ثبت میشود اگر برای وام ضامن دارید رهن نیست

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
قابل استعلام می باشد
از طرفی از ارگان مربوطه دریافت وام سوال بفرمایید.
#حسین_منصورخاکی_وکیل_دادگستری

سیده فاطمه صحاف رضوی

سرکار خانم سیده فاطمه صحاف رضوی :

سلام
در رهن بودن خودرو در برگ سبز ثبت می شود. جهت اطمینان از در رهن بودن خودرو از سمت کمیته امداد، از سازمان مربوطه استعلام بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی یا نمایندگی شرکت مربوطه موضوع را پیگیری کنید