مشاوره حقوقی رایگان - برای مامور کلانتری

سلام خسته نباشید،،بنده ب یک شخص 6 میلیون بدهکاربودم،طرف ب گفته خودش رفت ازمن شکایت کرده،ولی دو روزبعدمامورکلانتری رو آورده جلو دربنده،،،خواستم ببینم مامورکلانتری حق دربیاد جلودربنده،،،یافقط باحکم جلب میتونه بیادجلو درم دنبال من
قانون بایستی برا من ابلاغیه بیاد ن اینکه ماموربیاد جلو درم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...فقط با دستور قضایی میتونه بیاد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما مامور کلانتری بدون دستور قضایی به درب منزل هیچ شخصی مراجعه نمی‌کند قطعاً با طرح شکایت این اقدام صورت گرفته است

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
صرفا با دستور قضایی و یا حکم جلب امکان مراجعه به محل زندگی وجود دارد از طرفی باید در دعاوی حقوقی ابتدائا اجراییه صادر و به شما ابلاغ گردد و در امور کیفری نیز ابلاغیه جهت تفهیم اتهام صادر و به سامانه ابلاغ شما ارسال گردد.
#حسین_منصورخاکی_وکیل_دادگستری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مامور کلانتری چنین حقی ندارد مگر اینکه دستور قضایی داشته باشد.