مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

با سلام
مجری ذیصلاح 3 پروژه ساختمانی هستم و بیش از 6 ماه پیش از تاریخ قراردادم با کارفرما میگذرد و تاکنون کارفرما یک ریال هم به بنده پرداخت نکرده است میخواهم در مورد گرفتن حق الزحمه خویش اظهارنامه ارسال کنم که ممکنه پروژه یکسال طول بکشد و اگه روال به همین صورت پیش بره بتوانم بعد یکسال حقم را با تاخیر و تادیه بگیرم لطفا در این خصوص راهنمایی ام بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست مطالبه خسارت بدهین با مستندات

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا باید قراردادهای شما بررسی گردد تا مشخص شود که مطابق قرارداد چگونه و طی چه مدت حقوق شما باید پرداخت گردد دون بررسی دقیق و بدون مشاوره وکیل هیچگونه اقدام قانونی انجام ندهید گاهی ارسال اظهارنامه موجب تضیع حقوق شما می‌گردد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه در قرارداد شرایط خاصی دارید جهت مطالعه وکیل گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید بدواً اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید و حق الزحمه خود را مطالبه کنید.