مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با احترام
مادر در حدود سال 1330 ازدواج کرده اند و در سال 1397 فوت شده اند پدرم سهم ارث مهریه مادرم را نمیدهد ما فرزندان قباله ای برای اعلام دادخواست نداریم به کجا باید مراجعه کنیم تا قباله آن سال را بتوانیم بدست بیاوریم
با سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست اثبات زوجیت مطرح نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در ابتدا از طریق ثبت در شناسنامه مشخصات سند ازدواج روشن خواهد شد ر صورتی که سندی دال بر ازدواج و درج مهریه در آن سند در اختیار داشته باشید می‌توانید مهریه را به میزان سهم الارث خود مطالبه نمایید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به دفترخانه محل عقد ایشان مراجعه کنید جهت راهنمایی دقیق تر گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال یا دفترخانه ای که عقد ثبت شده موضوع را پیگیری کنید