مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما و بازگشت به کار

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.مدرک ارشد برق داشتم در کارخانه ای مشغول بکار بوده‌ام نیروی خدمات بسیار بی ادب بود و هرکاری به او می‌گفتیم انجام نمیداد باعث شد بحث مون بشه در صورتی که مقصر نیروی خدمات بود شبی خارج از تایم اداری به من پیام دادند به کارخانه نیا بدون جلسه شورا بدون تذکرقیلی کتبی بدون تذکر شفایی روز بعدش جلسه گرفتند و ساخت و پاخت کردند با شورا نامه اخراج منو امضا کردندبا اینکه مدیر کارخانه ازم رضایت کامل اخلاقی کاری و رفتاری داشت.
مدتی بعد رفتم و حتی و نامه حسن انجام کار دریافت کردم از مدیریت با مهر و امضا کارخانه و مدیریت از کارخانه ای که شوراش بدون حضورخودم نامه اخراج منو امضا کرده بودند
آیا این‌نامه حسن انجام کار در روند دریافت حکم بازگشت بکارم تاثیر مثبت دارد یا خیر؟
سال نو را پیشاپیش تبریک میگم به همگی.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای بازگشت به کار باید مدیران
کارخانه موافقت نمایند

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درود برشما کاربر گرامی از طریق اداره کار طرح شکایت کنید