مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو

باسلام و خسته نباشید من خودروی نامزدم رو بابت مهریه توقیف فیزکی وسیستمی کردم اما الان نزدیک یه ساله که میخوام ماشین وبفروشم یا اعتراض میده یا شکایت میکنه با قولنامه که به صورت دستی خودش نوشته ومیگه ماشین و بابت طلبی که داشتم به مادرم فروختم من حکم توقیف ماشین رو دارم که به اسم خودشه والانم که ماشین فروخته شده و مزایده هم برگزار شده باز رفته شکایت کرده درشکایت اول قاضی به نفع من رای داد الان پول ماشین در حساب اجرای حکام و جلوی تعویض پلاک و رفع توقیفم گرفتن وسوالم اینکه چی میشه ایا از این شکایت جوابی میگیره

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید مدارک بررسی شود و مشخص شود بابت چه موضوعی شکایت کرده است.
بعید است شکایت به نتیجه ای برسد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و قابل توقیف و مزایده است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطابق قانون در صورتی که دستور توقیف عملیات اجرایی صادر نشده باشد شما می‌توانید ادامه عملیات اجرایی و برگزاری مزایده را مطابق مقررات انجام دهید