مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وکلای گرامی . در دادخواست اسامی شاهدین را فقط در متن دادخوست کافیه نوشت یا باید در قسمت خوانده گان نوشته شود ممنونم از راهنماییتون ببخشید خیلی ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسامی شاهدین نبایستی در ردیف خواندگان نوشته شود بلکه در ردیف شاهدین به نحو مجزا بایستی قید شوند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بستگی به موضوع دارد گاها در ردیف پایین خ‌واندگان باید درج شود
بدون وکیل اقدام‌نکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بستگی به موضوع دادخواست دارد
بهتر است در پایین نام خواندگان‌درج شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولا در یک ستون اسم شهود جداگانه نوشته میشود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در متن دادخواست قید خواهد شد و نیازی نیست بعنوان خوانده قید شوند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا به صورت رسمی انها را با استشهادیه معرفی کنید و یا در قسمت گواه نام انها را بیاورید