مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوج توسط زوجه

سلام من یه خونه نیمه کاره سال 96 خریدم قولنامه به نام خانمم هست ولی ساختش رو من انجام دادم حالا رفته مهریه رو اجرا گذاشته من رو هم از خونه بیرون کرده باید چی کار کنم؟ لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق مادهد22قانون ثبت اسنادو املاک، دولت کسی را مالک میشناسد که سند بنام اوست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات است
هزینه های انجام شده توسط شما قابل مطالبه است
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص خانه اگر مدارکی دارید می توانید دادخواست حقوقی مناسب مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مالک خانه خانم است و ایشان تصمیم‌گیرنده هستند که در خانه باشید یا در خانه نباشید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ابطال سند و خلع ید به دلیل رجوع از هبه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سند به نام همسر شما می‌باشد ایشان مالک است و می‌بایست مهریه ایشان را بپردازید اگر ندارید به صورت قسطی بپردازیدشما نیز می‌توانید هزینه‌هایی را که پرداخت کرده‌اید دریافت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که آن ملک جز مستثنیات دین است از توقیف خارج خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بستگی به توافقات حاصله دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد