مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل ضرب و جرح توسط زوج

من و همسرم هردو دو ازدواج ناموفق به علت خیانت همسر قبلی در زندگی داریم
الان یک فرزند 7ساله پسر داریم شوهرم مشکلات روانی و عصبی دارد جطوری که با هر حرف و حرکت من و پسرم دعوا راه میندازد و هردومون رو کتک میزند و تو خرید منزل و کمبودهای زندگی با این که وضعیت مالی خوبی دارد کوتاهی می‌کند
من میخوام مهریه ام رو بگذارم اجرا و تمام و کمال دریافت کنم و حضانت پسرمم بگیرم و طلاق بگیرم باید چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام برای مهریه از اجرای ثبت و برای سایر موارد از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای مهریه باید با عقدنامه تشریف ببرید جای که عقد کردید.
برای بقیه کارها که تخصصی است بهتر است که وکیل بگیرید یا از مشاوره تلفنی یا حضوری استفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای کتک خوردن نیاز به نامه پزشکی قانونی دارید که جراحات شما را نشان دهد.
بعد از آن با حکم قطعی دادگاه کیفری مبنی بر ضرب و جرح و توهین و فحاشی، دادخواست به خواسته طلاق از طرف زوجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه که به شما تعلق می‌گیرد در آن هیچ شک و شبهه‌ای وجود ندارد در خصوص سایر حقوق مالی نیز می‌بایست تماس بگیرید تا موضوع شما را بررسی نمایم برای طلاق نیز تحت شرایطی می‌توانید طلاق بگیرید