مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه زمین با ساختمان

سلام
در صورت که در معامله معاوضه عوض زمین زراعی ساختمان نیمه کار باشد که و در قرار داد آمده تکمیل و همزمان به تحویل اقدام شود .
به سبب جلوگیری از تعهد تکمیل ساختمان
طرف با اتهامی واهی فروش مال غیر علیه اینجانب با توقیف ساختمان مانع انتقال مالکیت به خریدار میشود که اقدام به فروش کردم وقتی زمین‌ها را تصرف کردند .چون
با سوء استفاده از اتهام و امتیازات دیگر به تصرف 2برابر زمین‌ها معامله به منفعت مدعی و خریدار اقدام کردند .
سه سال گذشت و با وثیقه آزاد بودم و منع تعقیب صادر گردید .
ولی با تصرف زمین‌ها اقدام به دریافت وام نیز روی ساختمان نیمه کار آپارتمان نیز کرده و هنوز به تعهد تکمیل ساختمان ‌
اقدام نکرده
حال مشخص شد به دلیل اینکه یک پیش خرید بوده و حق وحقوق قرادادی طرف فقط داشته و امکان و شرایط تعهد به ساخت را نداشته ولی به قیمت یک آپارتمان تکمیلی فروخته .
.و در محکومیت الزام به تعهد نیز اقرار داشته که ساختمان را در صورت دریافت زمین باید کامل تحویل بدهم .
ولی حال به علت عدم توانایی با تغییر قرار به انتقال حق وحقوق قرادادی خود اقدام کرد و باز در شرایط نقص ساختمان و
بدون انتقال وام‌ و اقرار به دریافت وام بعداً کردند و ثبت در قراداد نشد .
آیا با این شرایط تعویق قرارداد وعدم تحویل ساختمان که سازنده نیز از تعهد خود سرباز زده و به اعتراض به محکومیت الزام به تعهد ساخت نیز اقدام کردند.
حال متوجه شدم این معامله معاوضه به سبب کلاهبرداری بوده و اتهام واهی ،اسبابی برای محیا نمودن تصرف مدعی واهی بود که در تصرف 13 هزار متر اراضی که در طرح ساختمانی افتاده در عوض ادعای واهی همان ابتدا تصرف نمود .
انگیزه معامله نبوده که ساختمانی داری نقص را انتقال دادند ، توانستند طی سه سال منافع زراعی اینجانب را استفاده کنند که کفایت خرید یک پیش خرید آپارتمان را داراست .
به
قانونی میتواند زمین‌ها را تصرف نمایم درعوض خسارات با توجه به قانون معاوضه واقرار طرف به تحویل همزمان وحال تغییر در ارزش ثمن معاوضه که با تاخیر سه ساله در پرداخت همزمان و هشت صد میلیون خسارات وام که انتقال نداند و سیصد میلیون چک دیگر معامله که از آن ها دارم پاس نکردند‌ و منافع زراعی که بردند و مدعی که هنوز به رفع تصرف ادعای خود اقدام نکرده و نمیکند
به این سبب قول دادم به متهمان حال فراری که اگر توانستم پاپوش شما را رسوا کنم با توجه به این که خودم زمین‌ها را تحویل آنها ندادم.
همین بلای آورده را قانونی سرتان می آوردم حال میخواهم با فراری شدن آنها زمین را عوض خسارات حبس نمایم
وآپارتمان را به سبب محکومیت اقدام به تصرف و تکمیل ساختمان کنم و تکمیل کنم و از زمین‌ها کسر نمایم ..
اگر باز بدهکار شدند حکم را اجرا نماید .
با توجه به شرح واقعیت اقدام اینجانب منع قانونی دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شمانیاز به بررسی بیشتر دارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام توافق نامه طبق ماده 10 قانون مدنی لازم اجرا هست