مشاوره حقوقی رایگان - عدم رفع توقیف خودرو توسط صاحب سند

من چندسال قبل ماشین پرایدی را از شخصی به صورت قولنامه ای خریداری کردم ماشینم از درب منزلم به سرقت رفت و بعد از یک هفته ماشین توسط کلانتری کشف و به پارکینگ ارسال شود هرچه از فروشنده جهت ترخیص ماشین درخواست کردم ایشان امتناع کرد و من به علت عمل قلب چند سال پیگیری نکردم ماه پیش متوجه شدم که مالک ماشین را بدون من ترخیص کرده و به دیگری وکالت زده است و من تمام پول ماشین را طبق قولنامه داده بودم الان فقط میتوانم ماشینم را با شکایت فروش مال غیر بگیرم اما نمیدانم بابت این چند سال خسارتم را چگونه بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قصد دارید که معامله را پابرجا بگذارید می‌توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع دهید با احتساب خسارات تاخیر تادیه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ابطال سند و تحویل مبیع و الزام به سند و اجرت المثل

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرف مستقیم شما کسی است که ماشین را به شما فروخته است ایشان را طرف دعوی قرار دهید بهتر است قبل از آن جهت اخذ راهنمایی حقوقی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست شکوائیه فروش مال غیر و خرید مال غیر بر علیه فروشنده و خریدار مطرح نمایید
و اجرت المثل ایام تصرف هم قابل مطالبه است و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کنید و می‌توانیدخسارات خود نیز دادخواست بدهید